Mei 03, 2014

Home » , » RESEPI ESP

RESEPI ESP



Holla all..ESP LOVER wajib baca ye.

For this segment, I will share some easy ESP recipe with you (refer image)
Keep in mind bila nak consume ESP.

-air guna 40°c dan ke bawah.maksudnya dari suhu suam sampai suhu berais.Suhu panas tidak digalakkan kerana ianya menjejaskan nutrisi ESP seperti protin. So, better mix dengan liquid yang sejuk ok.

-untuk dewasa pengambilan maksimum adalah 3 SCOOP SEHARI SAHAJA. Pengambilan yang berlebihan tidak digalakkan kerana ianya terlalu berat untuk diproses oleh buah pinggang.

-kepekatan bancuhan ESP bergantung kepada kuantiti air & bahan-bahan lain yang anda ingin mixed kan bersama. Paling mudah, sediakan resepi ESP anda menggunakan blender (jika ada campuran fruit seperti frozen banana, honeydew, kurma dll) atau guna shaker (jika semua campuran dalam bentuk serbuk atau cecair). Jika anda bancuh dengan sudu, hasilnya tak blend sangat (esp jadi berketul-ketul).

Jika anda memilih untuk minum :-

3 kali sehari maka:
1 scoop esp + (lain2 campuran jika ada)

2 kali sehari maka:
1.5 scoop esp + (lain2 campuran jika ada)

1 kali sehari maka:
3 scoop esp + (lain2 campuran jika ada)

Untuk pesanan vitamin anda dan konsultasi secara percuma, hubungi saya:


Call/SMS/Whatsapp: 0133403848
FaceBook: Mell Richard J.Molondoi
Instagram:shakleetuaran

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

TQ for leaving your comment. Feel free to revisit B.B